Lara Koleji'nin miniklerinden yıl sonu sergisi

Özel Nevşehir Lara Koleji, 8 yıllık geçmişinde de olduğu gibi bu yılda anasınıfı sergisinin açılışını büyük bir başarı ve katılımla gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulun Sergi Salonu'nda dört gün açık kalacak sergide öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları resim ve elişi çalışmaları sergileniyor. Anasınıfı öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırladıkları sergi, velilerden ve gezenlerden büyük beğeni topladı.

Sergide, Özel Nevşehir Lara Koleji anaokulu öğrencileri olan 5 yaş Papatyalar,6 yaş Laleler ve diğer 6 yaş Uğurböcekleri sınıflarının 1 yıl boyunca çalışıp el emeği göz nuru hazırlamış oldukları sanat etkinlikleri sergilendi. Anasını öğrencilerinin el becerilerini geliştiren, hayal dünyalarını zenginleştiren, eğitim süreçlerini eğlenceli bir hale çeviren çalışmaların sergilendiği sergi, veliler ve ziyaretçiler tarafından büyük takdir ve ilgi ile karşılandı. Öğrencilerin de kendi yaptıkları eserlerinin sergilenmesi ve sevilmesi karşısında yüzlerindeki mutluluk görmeye değerdi.

Sergi ile alakalı Okul Müdürü İbrahim Gümüştüfek, "Sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederim. Anasınıfı öğrencilerimiz okulumuzu yine renklendirerek, bir şenlik havası oluşturdular. Eğlenerek öğrenmenin en güzel örneklerinin yaşandığı bu dönemi yaşayan öğrencilerimize başarılar dilerim." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber